Erhverv

Børste håndtrækkes

Vi vil gerne kunne tilbyde vores Erhvervskunder og Forhandlere at handle direkte i vores internetbutik, som det var muligt på vores tidligere hjemmeside. Vi arbejder på at få denne del klar i 2017.

Indtil da håber vi, at du fortsat vil benytte muligheden for at sende forespørgsler og ordrer via e-mailen ba@blindes-arbejde.dk eller kontakte vores sælgere Bettina Fog Holst Larsen bfhl@blindes-arbejde.dk , Christian Gylche cg@blindes-arbejde.dk  eller Anders Boholt-Petersen abp@blindes-arbejde.dk, da de hjælper alle med at finde frem til de produkter, der passer bedst til dine behov.

Du er også velkommen til at tage kontakt til ekspeditionen på vores lager og bestille hos Michael Fæster og Henrik Elsvad på lager@blindes-arbejde.dk

Som du vil se i internetbutikken, har vi en del produkter, som egner sig til både private kunder og til erhvervskunder. Andre produkter henvender sig primært til vores erhvervskunder, og vi oplever stadig stor interesse for og tilfredshed med vores produkter. Hvis du har brug for en særlig børste eller kost til at løse en speciel opgave, så kan vi også imødekomme det.

Vi indgår også meget gerne i forskellige produktsamarbejder, så kontakt os endelig med forslag til produkter.