Butikker med mening – KOM FORBI

Butikker med mening – KOM FORBI

Det skal være noget særligt og værdifuldt at besøge en af vores butikker. Vi ligger både i hjertet af København og Århus, samt i Horsens i gågade kvarteret mellem caféer og andre småhandlende og i Odense næsten lige op af den smukke Odense å. Omgivelserne for vores butikker er nogle særlige kulturperler og inde i butikkerne giver butiksassistenter den bedste service og vejledning om de mange håndlavede børster og koste, samt mange andre skønne interiør produkter til hjemmet.

Vores butiksassistenter, som for en stor del har et synshandicap, er både optaget af at vise kunderne nye varer, samt de særlige holdbare varer, som deres kollegaer fremstiller på de forskellige værksteder. I tre af butikkerne – i Århus, Horsens og Odense er der værksteder, så man som kunde har mulighed for at se håndværket udføres

I vores helt nye placering i Frederiksgade i Århus er håndværkerne næste placeret i butikken og det giver en særlig oplevelse og anledning til at få talt om gode materialer, håndværk og måske helt særligt, hvordan man arbejder som håndværker, når man har et synshandicap. I Horsens er særligt stoleflet også helt tæt på butikken og man kan se håndværket i aktion.

Er du optaget af handle på en måde hvor det også giver mening i et bredere sigte – hvor du kan påvirke helt direkte til at der skabes arbejdspladser til personer med synshandicap i Danmark, så KOM FORBI.

Vi ses!Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg hverdagen i en socialøkonomisk håndværkervirksomhed.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.