CSR giver indkøbsmuligheder til personalet hos Topdanmark

CSR giver indkøbsmuligheder til personalet hos Topdanmark

I maj måned var vi igen på besøg hos Topdanmark i Ballerup med en pop-up butik. Pop-up butikken stod foran kantinen. Det var 4. gang vi var forbi med vores pop-up butik og vi bliver modtaget utroligt imødekommende hver gang.

Denne gang var det vores salgsmedarbejder Christian Gylche og direktør Kristin Espedal, der var af sted. Det har de været før og derfor virker det næsten ‘hjemmevant’.

Allerede mens vi satte varerne op for at gøre klar, så kom de første personaler og spurgte nysgerrigt til hvad vi havde med denne gang. Der blev også købt et par opvaskebørster med det samme via Mobile Pay. Det særlige denne gang var at vi medbragte nogle forrygende tilbud på vores HOW puder (62%) og vores nye puder af vævernes eget design, som vi have med til en særlig kampagnepris på 50%.

Aftalen med Topdanmark Forsikring blev indgået i 2017 og omhandler en aftale om “bæredygtige gavekort” til deres kunder, der har brug for erstatningsprodukter efter skade. Samtidigt er det en aftale for personalet, som kan få glæde af at handle hos Blindes Arbejde direkte på deres arbejdsplads. Vi har altid en ekstra fordel med i form af tilbud, rabat eller en særlig kampagne.

Vi kommer typisk ud med en pop-up butik 2 gange om året. Det dejlige ved at komme igen, er at man bliver kendt for den gode kvalitet og personalet indbyrdes foreslår hinanden hvilke varer der skal købes. Vi har hørt flere gange: “du skal købe disse opvaskebørster, så vil du aldrig købe andre”, “sidst købte jeg et viskestykke og nu skal jeg have to”, “jeg skal have skopudsebørster til min søn”, “godt I kom for så kan jeg få suppleret op på tandbørsterne til familien”.

Alle tager godt i mod os.

Det giver en fantastisk oplevelse at være så tæt på en masse kunder på meget kort tid, da vi jo typisk står ved kantinen fra kl.10 – 13. Vi får god og direkte feedback om ønsker og behov, så vi kan tilpasse vores pop-up butik til næste gang.

Det er en kombination af virksomhedens CSR arbejde med sine kunder samtidigt med at vi giver muligheder for at personalet kommer helt tæt på en samarbejdspartner.

Vi forestiller os at langt flere virksomheder kan få glæde af at kombinere virksomhedens CSR arbejde med direkte fordele for personalet til at handle direkte ind i verdensmålene.Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg hverdagen i en socialøkonomisk håndværkervirksomhed.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.