En praktik kan blive en ny job vej

En praktik kan blive en ny job vej

At finde ud af hvad man skal arbejde med, kan godt starte i en retning og så ændre sig undervejs i livet. Mads er startet i praktik som stolefletter i juni og beskriver håndværket som spændende med de detaljer der er i håndværket, samt dejligt konkret.

Mads, 32 år fortæller: ”Jeg har oplevet hvor givende det er at lave et håndværk, selvom det jo er et langt skridt i en ny retning for mig. Jeg har læst engelsk og japansk i flere år på universitetet, men at få de fag omsat til et job samtidig med at min øjensygdom RP (retinitis pigmentosa) er tiltaget, har været meget svært. Jeg er i praktik lige nu og har oplevet en god modtagelse og introduktion til håndværket stoleflet. At lave noget helt konkret giver mig også en god mental ro”.

Vi forsøger at give nye muligheder for job og beskæftigelse i gode håndværksfag. Netop med stoleflet har vi et godt samarbejde med Carl Hansen & Søn, som bidrager med deres viden om faget til stoleflettere der hos os skal ind i faget. Sidste år i september blev afholdt en Masterclass og senere i år vil vi gentage succesen med denne model. Der bliver tilpasninger fra sidste gang, som betyder at vi lader færre komme med og der kan gås mere i dybden. Samarbejdet med Carl Hansen & Søn har været mangeårigt og i de seneste år også blevet udvidet gennem Signe Rasmussen, CSR og  Quality Compliance Specialist.Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg hverdagen i en socialøkonomisk håndværkervirksomhed.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.