Erhvervsminister Brian Mikkelsen får indblik i en socialøkonomisk hverdag

Der startes med en god introduktion til Blindes Arbejde i showroomet

Erhvervsminister Brian Mikkelsen får indblik i en socialøkonomisk hverdag

Fredag d.1.9. fik vi besøg af Erhvervsminister Brian Mikkelsen og kunne give ham et indblik i dagligdagen i en registreret socialøkonomisk virksomhed.

Erhvervsminister Brian Mikkelsen fik en introduktion til Blindes Arbejde i vores showroom på 3.sal, og herefter var der rundvisning til de forskellige håndværksområder.

I stoleflet viste Kasper hvordan han arbejdede med flet af en ny stol (Vent Stool), som vi producerer til Skagerak. Det har netop givet muligheden for at ansætte Kasper at sådanne opgaver og samarbejder indgås.

Videre til børsteproduktionen, hvor Erlinda viste ministeren hvordan man sætter bændler i en børste (en lille rensebørste med hestehår og agavefibre). Her kunne vi også fortælle om det nyeste projekt med udvikling af nye produktionsmodeller, designledelse og code of conduct.

Et projekt, der er støttet af Erhvervsstyrelsen, og dermed kan være med til at udvikle på flere af FN’s 17 verdensmål, samtidigt med det forhåbentlig kan skabe nye konkrete arbejdspladser gennem nye samarbejder med nye designs.

Vores kvalitets- og udviklingsleder Stein er sammen med projektleder Louise ansvarlig for at udvikle og teste de nye produkter. Vi nåede også et kort besøg i olieringsrummet og finérværkstedet inden vi gik til 1.sal, hvor vores væveri ligger.

Her fik Erhvervsministeren et fint indblik i væveteknikkerne og var også imponeret af de fysiske lokaler og sammenhængen med de øvrige virksomheder på etagen.

Vi kunne have brugt endnu længere tid og håber selvfølgelig at Erhvervsministeren ønsker at komme igen på et senere tidspunkt – måske når vi skal fejre resultaterne af vores projekt med midler fra Erhvervsstyrelsen til næste år.

Vores bestyrelsesformand John Heilbrunn var også med til at tage imod og præsentere Blindes Arbejde. Vi havde også glæde af at Line Barfod fra Dialogforum for samfundsansvar deltog.Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg hverdagen i en socialøkonomisk håndværkervirksomhed.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.