Et nyt HÅNDVÆRKS magasin har set dagens lys

Et nyt HÅNDVÆRKS magasin har set dagens lys

Det nye HÅNDVÆRK bookazine er faktisk udkommet med sin anden udgave. Det er et magasin/bookazine der går tæt på forskellige håndværk og håndværksmestre for at vise traditioner i nordisk og skandinaviske fremstilling. Børster fra Blindes Arbejde er med i bookazinet

Her er hvordan bookazinet selv forklare deres fokus:

NYT NUMMER AF HÅNDVÆRK BOOKAZINE FRA RIGETTA KLINT OG MUUSMANN FORLAG
Mandag d. 30. marts 2020 udkom nummer 2 af HÅNDVÆRK bookazine. Ikke helt et magasin, ikke helt en bog – men et bookazine! Bookazinet har skandinavisk perspektiv og globalt udsyn og er fyldt med historier om passionerede mennesker i form af interviews og reportager. Derudover rummer bookazinet en lang række fantastiske billeder, som i sammenhæng
med historierne tjener til stor inspiration.

Vi er meget begejstrede for netop Rigetta Klints udgivelser, fordi de både viser interesse, begejstring, anerkendelse og respekt omkring gode håndværktraditioner og gode håndværkere, samtidigt med fotografierne er æstetisk smukke og fortællende på en helt særligt måde. Man får lyst til at mærke, dufte, føle og i det hele taget sanse håndværket.

Om forfatteren:
Rigetta Klint har i mere end 30 år arbejdet med kunsthåndværk og design som sit udgangspunkt, tidligere som designer og nu de seneste 10 år som stylist, fotograf og skribent.
Rigetta er en passioneret historiefortæller, og hendes stil er ro for øjet, hvad enten hun formidler mennesker, mad, mode eller interiør.

Fra HÅNDVÆRK bookazine no.2

Foto @rigetta_klint

Fra #håndværkbookazineTilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg hverdagen i en socialøkonomisk håndværkervirksomhed.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.