GAVER til dem du vil forkæle og opmuntre

GAVER til dem du vil forkæle og opmuntre

Nu er der kommet nye GAVESÆT i vores webshop, da vi jo for en periode har lukket i vores butikker. Vi håber at rigtig mange vil benytte sig af de gode gavesæt, som både henvender sig til familien Danmark og firmaer. Vi vil gerne give vores gode og loyale kunder en rigtig god anledning til at bruge denne model, så derfor har vi fra d.1.april til d.31.maj frifragt, når man køber en af gavepakkerne. Du skriver simpelthen FRIFRAGT i rabatkodefeltet og angiver at du vil anvende rabatkode inden du går til betaling.

Rabatkoden udløses når du vælger en eller flere af gaverne. Du kan sagtens supplere med andre varer og få fri fragt for hele forsendelsen. Så det kan jo betale sig, hvis man skal købe lidt flere ting.

Er du ansvarlig for indkøb til jeres firma og ønsker at købe gaver til særlige anledninger eller i forbindelse med kommende jul, så kontakt os på ba@blindes-arbejde.dk så vi kan aftale hvilken rabatkode I skal have afhængig af hvor mange gaver I har brug for.

Vi pakker også ind i vores lækre æsker eller gave papir begge i bæredygtige og miljøvenlige materialer. Husk at tilføje indpakning hvis du ønsker dette.Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg hverdagen i en socialøkonomisk håndværkervirksomhed.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.