Grundlag for nye relationer – vævere er i T19 fællesskabet

Naboskabet i T19, 1. sal

Grundlag for nye relationer – vævere er i T19 fællesskabet

I oktober 2016 flyttede væveværkstedet på Tomsgårdsvej fra 3. sal til 1. sal og blev samtidigt ‘naboer’ til 7 andre virksomheder, der beskæftigere sig indenfor design, grafisk arbejde, interiør magasiner og blogs og byggeri. Fællesskabet på 1.sal kom hurtigt til at få et fælles nyt navn T19, som refererer til vores husnummer – Tomsgårdsvej 19.

Siden 2005 hvor væveafdelingen blev genetableret som et håndværksfag på Tomsgårdsvej, så har der været en løbende udvikling. Tina Wibe var med til at starte afdelingen her, så der kunne blive et samarbejde over til væverne i Århus, som var igang nogle år før.

I de første år var der fokus på at væve viskestykker i forskellige vævestile. I de senere år er væveværkstedet vokset og det betød at pladsen på 3.sal blev for trang. Samtidigt blev der arbejdet med designprojekter HOW og et stort bestillingsarbejde til et Hotel- og konferencecenter, og det gav god mening at tænke i nye fællesskaber, relationer til andre virksomheder og fysiske rammer.

Fra 2015 blev der arbejdet på at kunne finde gode ‘naboer’, som kunne se muligheder i et naboskab i nogle lækre lokaler her i NV. Olav de Linde der ejer bygningen gik igang med renovering og tilpasning, så alle kunne få rum, indretning og placering på etage der passe bedst virksomhederne.

I november 2016 kunne vi fejre vores nye naboskab med en reception for kunder, samarbejdspartnere, arbejdskollegaer og mange flere. I starten af 2017 har vi holdt vores første fælles frokost, og meget tyder på at vores nye naboer også kan se muligheder for samarbejde og relationer op til 3. sal, så flere og nye kontakter kan skabes.Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg hverdagen i en socialøkonomisk håndværkervirksomhed.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.