H.O.W. design og Blindes Arbejde i Seoul

H.O.W. design på Seoul International Handmade Fair

H.O.W. design og Blindes Arbejde i Seoul

Tekstildesigner Rosa Tolnov Clausen havde fået en invitation til at præsentere H.O.W. designet på messen Seoul International Handmade Fair 2016 denne sommer – en fantastisk oplevelse med mere end 20.000 besøgende.

Rosa har fortæller om den fantastiske oplevelse det er at få mulighed for at repræsentere et håndværk og et design med et bæredygtigt perspektiv for både Seouls borgmester Park Won-soon, samt den Danske Ambassadør i Sydkorea Thomas Lehmann.

Som Rosa fortæller:

Det er en fantastisk oplevelse og begge udviser stor interesse og respekt for vores arbejde. Desuden fortalte jeg om vores projekt til en gruppe besøgende på messen om lørdagen”.

Om selve opstillingen og fremvisningen på messen fortæller Rosa:

Jeg havde fået bygget to podier af lyst fyrretræ, med i alt fire trin. Trinene symboliserede vores proces. På de nederste trin viste jeg den første version af H.O.W. værktøjskassen samt fire puder fra 2013. På de øverste trin viste jeg puderne fra vores nuværende værktøjskasse samt selve værktøjerne. Teksterne til værktøjerne fra Danish Design Award´s var lagt sammen med de respektive værktøjer. Teksterne stod på engelsk og koreansk. På væggen havde jeg hængt billeder fra vores proces i A3 og A2 størrelse. Desuden var selve projektintroduktionen som vi også lavede til Danish Design Award´s printet på engelsk og koreansk. På væggen var Blindes Arbejdes krediteret sammen med logo.Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg hverdagen i en socialøkonomisk håndværkervirksomhed.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.