Journalist fra København Liv kom forbi og lavede personligt portræt.

Journalist fra København Liv kom forbi og lavede personligt portræt.

Vi fik besøg af journalist Morten Parsner fra Københavner LIV (online lokalavis), som er optaget af at portrættere håndværk i København NV. Da Morten kom forbi havde han inden spurgt om, der var en en eller flere af vores medarbejdere, som han kunne interviewe, for at kunne lave en mere personlig historie.

Morten valgte at interviewe Mads, som er stolefletter i et af vores værksteder. Det Morten blev fascineret af var hele Mads’ historie om hvordan han var blevet stolefletter.

Overskriften på artiklen var: Mads må lukke øjnene, når han arbejder. Men det stopper ham ikke: Redder nogle af landets største designskatte

Her et lille citat fra artiklen:

“For bare et par år siden lå det på ingen måde i kortene, at Mads skulle arbejde med et klassisk håndværksfag.

– Det har været noget af et paradigmeskift, da jeg før læste japansk på Københavns Universitet. På japanstudiet blev mit syn så dårligt, at jeg ikke kunne magte det længere.

– Det har været meget overvældende at skifte spor. Jeg er sådan lidt en computer- og sprognørd, der aldrig har arbejdet med håndværk før, så det har været meget vildt – men også superfedt, for når man før har haft hovedet i bøgerne, er det sjovt at arbejde med noget, hvor du får et konkret, fysisk resultat.

– Jeg tror faktisk, at det har været en frigørelse. Det har været rigtig godt for mig psykologisk at lave noget helt andet, siger Mads”

På en måde kan vi tale om at vi giver mennesker og stole ny værdi. Det er jo en del af vores mission, at skabe arbejdspladser der passer til personer med synshandicap og gøre det gennem arbejdsopgaver, som man kan lære og lære godt, så kvaliteten bliver noget kunderne sætter pris på. Værdien i at reparere stole eller arbejde med håndværk og gode holdbare materialer er også en del af vores mission.

Læs hele artiklen her:

Mads må lukke øjnene, når han arbejder. Men det stopper ham ikke: Redder nogle af landets største designskatte | kobenhavnliv.dkTilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg hverdagen i en socialøkonomisk håndværkervirksomhed.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.