Klædt på til at modtage kunder

Kompetenceløft af vores medarbejdere

Klædt på til at modtage kunder

Siden starten af januar 2017 har vi i Blindes Arbejde kørt projektet BA Akademi, der har haft til formål at kompetenceløfte butiksmedarbejderne i vores fem butikker rundt om i landet.

Kompetenceløft af vores medarbejdere

Med interne og eksterne kurser og workshops er vores medarbejdere blevet løftet indenfor kundeservice, kundetyper og mersalg.

Mandag og tirsdag i denne uge blev sidste aktivitet afholdt på Handelsfagskolen i Skåde. 10 butiksmedarbejdere deltog i kurset, der omhandlede salg og kundetyper i en detailbutik.

Formålet med de forskellige kurser gennem projektet har været at sikre, at medarbejderne i vores butikker bliver klædt på til at skabe mersalg, kende de kundetype, der kommer ind i butikken og lære hvordan kunder skal modtages og serviceres.

Donorer er afgørende for gennemførelsen af projektet

Handelsfagskolen tog rigtig godt imod os og vi blev forkælet både med god mad – og selvfølgelig super service.

Dette AMU kursus var sidste aktivitet i vores projekt BA Akadami, der har fokuseret på kompetenceløft af medarbejderne, med mål om at blive godkendt til at have butikselever. Projektet er støttet af TrygFonden, Blindes Støttefond og Dansk Blindesamfund.Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg hverdagen i en socialøkonomisk håndværkervirksomhed.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.