Når direktøren ikke kun skal lede og fordele, men også skal forberede dagens morgenmad til medarbejdere.

Direktør Kristin Espedal

Når direktøren ikke kun skal lede og fordele, men også skal forberede dagens morgenmad til medarbejdere.

Det er næsten umuligt ikke at lægge mærke til, at det i dag er kvindernes internationale kampdag. Og hvad er mere nærliggende end at hylde de kvinder, der hver dag leverer en kæmpe indsats i Blindes Arbejde. Dem der er med til at skabe en organisation, der ikke blot producerer fantastiske produkter, men som også er med til at skabe en hverdag og et dagligt holdepunkt for en lang række af mennesker med et synshandicap.

Siden 2013 har Kristin Espedal været direktør for Blindes Arbejde, og hun har de sidste fem år arbejdet intens med at løfte Blindes Arbejde til at være en anerkendt produktions- og designvirksomhed, hvor fokus på ansvarlig rummelighed, kvalitet og service samt fleksibilitet og udvikling er i højsæde.

Blindes Arbejdes mission er at skabe arbejdspladser til mennesker med et synshandicap, så de kan anerkendes for deres ”kloge hænder”, fantastiske kundeservice i butikkerne og mange andre færdigheder.

Der er til stadighed brug for at få skabt et arbejdsmarked, hvor alles ressourcer kan være et værdifuldt bidrag – det er det vi kalder; rummelig ansvarlighed.

Fra direktør til køkkenmedarbejder

Det er ikke uden grund at Kristin Espedal i 2001 fik en platte med guden Shiva med de mange arme, for hendes arbejde for KAD (kvindeligt arbejderforbund) i Roskilde. For at være direktør i Blindes Arbejde er ikke kun et spørgsmål om at kunne lede virksomheden med alt hvad det indebærer. Det handler i høj grad om at tage fat der, hvor der er behov for det. Derfor er det også Kristin, der i morgen skal sørge for, at morgenmaden er klar når medarbejderne har deres første pause kl. 8.15.

Men spørger du Kristin, ønsker hun ikke at blive fremhævet på denne dag – denne arbejdsplads er fyldt med så mange fantastiske kvinder, der hver dag gør en kæmpe indsats i Blindes Arbejde.
Blindes Arbejde er en mangfoldig arbejdsplads på rigtig mange måde og vi har kvinder repræsenteret i alle afdelinger i virksomheden – som butiksledere, som børstenbinder, som vævere, på kontoret og som butiksassistenter. Karrieremulighederne er mange i Blindes Arbejde.

Så i dag hylder vi alle de fantastiske kvinder, der er med til at gøre Blindes Arbejde til et helt unikt sted at arbejde. Der hver dag er med til at producere kvalitetsprodukter, der er anerkendt og elsket af rigtig mange mennesker. Vores værksteder har mange dygtige kvinder, der hver dag binder, væver, limer og samler. Vores fem butikker rundt om i landet har skønne kvinder, der hver dag yder en uvurderlig service til vores kunder. Og på vores kontor sidder kvinder, der alle elsker deres arbejde og samlet ønsker at skabe en organisation, hvor kvalitet, solidaritet og udvikling er i højeste prioritet.

GLÆDELIG KVINDERNES INTERNATIONALE KAMPDAG.Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg hverdagen i en socialøkonomisk håndværkervirksomhed.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.