Erhverv

Du har gode muligheder for at få kvalitetsprodukter, der gavner din hverdag, dine medarbejdere og dine kunder, samtidigt med at du er med til at skabe nye arbejdspladser og medvirke til socialt ansvar.

Ønsker du at handle med os som erhvervskunde eller forhandler, så er der flere muligheder. Vi er klar til at give dig de bedste produkter og den bedste service. 

Her i 2018 er vi optaget af at hjælpe alle vores samarbejdspartnere med at få gavn af vores egne kvalitetsprodukter og alle de produkter vi har valgt at tage ind i vores sortiment for at tilgodese vores kunders behov. Du har forskellige muligheder, som vi kort vil præsentere her:

  • Ønsker du at købe fra vores faste lagersortiment, så kan du handle direkte på vores internetbutik og hvis du ønsker en aftale som erhvervskunde, så kontakt vores lagerekspedition Michael Fæster mf@blindes-arbejde.dk Har du særlige ønsker til specielle produkter fra vores børste- og kosteproduktion, så kan vi også fremstille tilpasse produkter. Michael kan svare på rigtig mange af disse forespørgsler og er han i tvivl, så vendes mulige løsninger med produktionsleder Kim Andersen kan@blindes-arbejde.dk  Har du særlige ønsker til stoleflet og reparationer af designstole på jeres kontorer eller andet samarbejde, så kontakt Pia Møller pm@blindes-arbejde.dk
  • Ønsker du at være forhandler af vores forhandlerpakker, så kontakt Gitte Bidstrup gb@blindes-arbejde.dk som hjælper alle vores forhandlere med at få de bedste aftaler.
  • Ønsker du at indgå nye aftaler om erhvervssamarbejde, indkøbsaftaler eller CSR samarbejder, så kontakt vores salgs- og markedsføringsteam. Salgsteamet får i løbet af 2018 nye kolleger, som vil hjælpe dig. Du kan bl.a. tale med Christian Gylche. Kontakt salgsteamet via salg@blindes-arbejde.dk eller via ba@blindes-arbejde.dk
  • Ønsker du at indgå samarbejder omkring produktudvikling og nye designs, så har du mulighed for at kontakte vores projekt- og designleder Louise Werge lw@blindes-arbejde.dk

Alle kan selvfølgelig kontaktes via vores tlf. +45 3834 3388, som omstilles til den rette afdeling.

Du har også mulighed for at komme på besøg i vores showroom på Tomsgårdsvej 19, 3.sal. og vi kommer også meget gerne ud til jer. I 2017 besøgte vi flere af vores store erhvervskunder, som ønskede at give muligheder til deres medarbejdere for at handle private indkøb fra 'BA - salgsboden' og samtidigt give en god oplevelse. Du kan have et ønske om at vise dit samarbejde med os på andre måder - på messer, events eller gaver til dine kunder, på de sociale medier eller på helt nye måder. Vi er sikre på, at vi kan finde løsninger til dine ønsker. Har du nogle af disse ønsker så er det også salgs- og markedsføringsteamet du skal have kontakt til.

Vi er optaget af at hjælpe alle vores kunder, samarbejdspartnere og forhandlere med at gøre jeres forretning bedre.

HUSK at sammen kan vi skabe gode resultater med en social bæredygtighed.