Ny butiksleder i Odense

Ny butiksleder i Odense

Vi er meget glade for at vi har fået en ny dedikeret butiks- og afdelingsleder i Odense. Birgit Høyer Bom er startet i butikken d.15.november, så det betyder at butikken fremover har åbent mandag til fredag kl. 11 – 17. I en periode har det nemlig blot været vores værksted, der var åbent mandag. Værkstedet har åbent samme dage, men kl. 9 – 16.

Birgit Bom har en stor passion og interesse i håndværk og design, som hun tager med sig fra sit tidligere virke som Louisianas Museumsbutik, hvor hun var butiksleder i 13 år. Birgit har en uddannelse som socialpædagog og kombinationen af erhvervserfaring og uddannelse gør at arbejdet hos Fonden Blindes Arbejde var tiltrækkende.

Birgit vil i samarbejde med medarbejderne i butikken gøre en masse for at butikken i Odense bliver endnu mere kendt på Fyn, som den helt særlige socialøkonomiske arbejdsplads det er.

I vil fortsat kunne møde vores tidligere butiksleder Pia Bryld få timer om ugen i butikken. Pia har selv valgt at få et nyt og tilpasset fleksjob på grund af ændringer i helbredet. Vi arbejder altid med en politik om fastholdelse og individuelle tilpasninger og det betyder at Pia kan fortsætte i afdelingen, hvor hun har arbejdet siden august 2013.Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg hverdagen i en socialøkonomisk håndværkervirksomhed.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.