Ny-udlærte børstenbindere i Århus afdelingen

Stolte nye børstenbindere med diplomer

Ny-udlærte børstenbindere i Århus afdelingen

Det er altid en stor glæde når vi kan overrække et diplom til en udlært børstenbinder i Blindes Arbejde. Særligt når de også alle har arbejde hos os.

Vi har kunnet fejre 3 ny-udlærte børstenbindere i vores afdeling i Århus, som har været igennem den gode interne uddannelse, som består af flere moduler. Som børstenbinder kan man teknikkerne i faget, kender materialerne og hvordan de skal behandles. Børstenbinderne kender også til brug af værktøjer og bændelmaskiner, mv., så de kan lave hen ved 60 forskellige produkter med 12 – 15 forskellige materialer.

De nye børstenbindere er alle 3 yngre kvinder – Winni, Stine og Anne Kristine, som har super håndelag. Winni og Anne Kristine hjælper også med i butikken med at servicere kunder, hvilket betyder at kunderne også kan få endnu mere viden om hvordan håndværket er. Både Winni og Anne Kristine er blinde og bruger talesyntese på den pc, som bruges som ‘kasseapperatet’. Stine er også døv og fuldt koncentreret som håndværker.Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg hverdagen i en socialøkonomisk håndværkervirksomhed.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.