Nyt værksted i Fredericia og unikt partnerskab

Nyt værksted i Fredericia og unikt partnerskab

I november 2020 åbnede vi et børstenbinderværksted i Fredericia. Et helt særligt samarbejde var kommet i stand med KFUM’s Soldatermission i Fredericia, som driver en genbrugsbutik og havde et lokale til rådighed, som vi kunne benytte os af. Vi har tidligere åbnet værksteder i forbindelse med egne butikker eller som hjemmearbejdspladser. Dette samarbejde giver os nu en ny måde at arbejde i partnerskab, når vi skal åbne for nye job og beskæftigelsesmuligheder.
Peter og Katrine er begge blinde, er startet op sammen og de er vant til at samarbejde, for de er ikke bare kolleger, men også ægtepar. Deres førerhund Audi er også med på arbejde, og sammen er de tre et godt team. Det er lidt nemmere at tage Corona-hensyn, når man i forvejen hører til samme ”boble”, og de er ekstra glade for at kunne gå på arbejde i denne tid, hvor alle andre aktiviteter er aflyst.
Kirsten Kjer, der er butiks- og afdelingsleder i Horsens er også leder for det nye værksted og er forbi jævnligt. De frivillige medarbejdere i KFUM’s Soldatermissions genbrugsbutik er også gode til at give en hjælpende hånd, når der er brug for det, samt er gode til at bidrage til det sociale fællesskab, som er så betydningsfuldt. I værkstedet forventer vi at Peter og Katrine kan få 2 – 3 nye kolleger i den nærmeste fremtid.
Nu glæder vi os bare rigtig meget til, vi kan invitere gæster indenfor og holde den officielle åbningsfest i løbet af 2021, når de forskellige restriktioner tillader dette. Værkstedet ligger på Treldevej 3 i Fredericia sammen med KFUM’s Soldatermission Genbrug.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg hverdagen i en socialøkonomisk håndværkervirksomhed.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.