Stoleflet masterclass i Horsens

Stoleflet masterclass i Horsens

Partnerskaber kan udfolde sig på mange måder og i denne uge kunne vi opleve hvordan vores passion for stoleflet kunne deles med en professionel stolefletter fra Carl Hansen & Søn og vores egne stoleflettere. Jesper ”Flet” afholdt en Masterclass i stoleflet for vores 5 stoleflettere og et par af vores seende assistancer i vores afdeling i Horsens. Der blev taget udgangspunkt i CH24 – Y-stolen – Wishbone chair, som Carl Hansen & Søn producerer og vi har den glæde af, at reparere for mange af vores kunder. I gennem flere år har vi haft et samarbejde omkring reservedele til CH24 og nu kunne vi så mødes om håndværket.

Jesper ”Flet” har med sine 22 års erfaring ansvar for al oplæring af nye stoleflettere hos Carl Hansen & Søn. Det nye og lærerige for Jesper var at nytænke sin instruktion til at være mere gennem hænderne og at mærke sig frem end gennem synet.

Jesper fik hurtigt greb om en anden instruktion og var samtidig tydelig på at han stillede samme krav til kvalitet og standarder som til alle andre. Det handler om at være ypperlig til sit håndværk. Det særlige for os er, at vi må moderer i forhold til tempoet, men det er der jo også taget højde for i vores socialøkonomiske virksomhed.

Masterclass dagen var meget lærerig for begge parter og ingen tvivl om at vores stolefletter vil tage mange teknikker til sig, som skal prøves af. Jesper kom med gode instruktioner til, hvordan vi kan arbejde mere effektivt, men stadig holde den rigtige kvalitet i fletsædernes udseende og holdbarhed.

Vi ser det som en stor værdi for gensidig social ansvarlighed, bredere samfundsindsatser og et fælles fokus på flere af FN’s verdensmål, at virksomheder som Carl Hansen & Søn og deres håndværker Jesper ”Flet” vil dele viden, så også personer med synshandicap kan inkluderes i håndværk og godt arbejdsliv.Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg hverdagen i en socialøkonomisk håndværkervirksomhed.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.