Stor interesse for webkøb – vi prøver at følge med

Stor interesse for webkøb – vi prøver at følge med

Vi er så glade for at mange af vores kunder har fundet vej til vores webbutik i disse tider, hvor færre jo ud og handler i special butikker. Sidste år i marts åbnede vi vores webbutik i den nuværende form og der har været en gradvist stigende interesse for vores produkter både fra kunder i Danmark, men også fra kunder i landene omkring os.

I forbindelse med COVID-19 krisens begyndelse havde vi allerede planlagt, at vi skulle tilbyde gaver, som et nyt tiltag i webbutikken. Vi ville gerne imødekomme alle med frifragt ved køb af disse i en periode frem til 31.5. Vi vil også meget gerne skabe opmærksomhed på at vi kan levere firmagaver.

Pludselig bliver det en helt anden hverdag, hvor vores detailbutikker må holde helt eller delvist lukket. Dette sker ud fra de anbefalinger der kommer Regeringen og øvrige myndigheder. Anbefalingerne vedrører også helt særlige forhold for personer med kroniske sygdomme og som socialøkonomisk virksomhed har vi jo netop en medarbejderstab, der er mere sårbar.

Midt i denne situation oplever vi at leveringer af vores råvarer får vanskeligere ved at komme frem og blive leveret til tiden.

Vi håber derfor at vores kunder på webbutikken har tålmodighed i denne tid. Vi forventer at vi ultimo maj er tilbage til stabile leveringer indenfor 5 dage. TAK for at du handler hos os og støtter op om vores arbejdspladser og oplæring indenfor håndværk.Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg hverdagen i en socialøkonomisk håndværkervirksomhed.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.