TAK for et begivenhedsrigt år 2022

TAK for et begivenhedsrigt år 2022

Vi er så glade for alle besøg fra kunder og gæster i vores afdelinger rundt om i landet. Det er både vores faste kunder, kunder der kommer for første gang, gæster som besøger os, skoleelever og studerende der skal blive klogere på håndværk og laver faglige projekter. I forbindelse projekter fra studerende har vi fået nye vinkler på affaldshåndtering, energioptimering, genbrug og upcycling, samt kunderejse og produktudvikling. CPH Business har haft flere studerende forbi i år og det er altid en fornøjelse at være “case”.

Vi har været ude på flere markeder og messer, hvor vi altid er meget glade for at vise vores håndværk og socialøkonomiske virke frem – på Roskilde Dyrskue, Høstmarked i Farum og i Ballerup, Mad, Bolig og Design messe, Kolding Hus, Møllestien, Go Green Marked, Fair Festival, Århus Green Light uge, og meget mere.

Nye samarbejder og gode faste samarbejder med vores erhvervspartnere er det blevet til, både Skagerak, Monkeyglasses, Alosmeden, Carl Hansen&Søn, Narv Danmark, Nature Climbing og mange andre. Vi har projekter i gang med FDB Møbler, som en del af Rummelig Genstart, hvor vi har fokus på nye vinkler på samarbejde mellem kommerciel og socialøkonomisk virksomhed. I det projekt er der også input med video produktion fra Gladfonden og Shop-in-shop modeller fra KIND Design Agency. Vi glæder os så meget til at få det ud og leve i 2023.

Der er som godt samarbejde med mange kommuner – særligt for personer med synshandicap, der skal finde sine ressourcer og kvalifikationer til at bidrage på arbejdsmarkedet. I 2022 har vi haft en række elev/praktikanter igennem og vi har ansat 4 i fleksjob. Vi har gode samarbejder om at få alle med også i jobs indenfor Serviceloven.

Vi har fået optagelse i Social Enterprise World Forum, hvilket er en international registrering der kan sammenlignes med af den danske Registreret Socialøkonomisk Virksomhed.  Vi arbejder videre med FN målene – 8, 12 og 17.Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg hverdagen i en socialøkonomisk håndværkervirksomhed.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.