Webshop

Bakke i træ – HERMOD “Underflod”

1.999,00 kr.

Dansk design og bæredygtighed i høj grad, hvor der er arbejdet med upcycling af alle dele.

Varen er på lager

Læs hele produktbeskrivelsen

Enkel  og elegant bakke hvor der er indtænkt genanvendelse i alle materiale dele. Dette for at gøre bakken bæredygtig ved ikke at øge forbrug af råvarer, men i høj grad anvende de råvarer der er og kan få nyt liv.

“Hermod” – design med underforbrug, er en bakke i træ og lakeret sort aluminium, som er genanvendte materialer. Hver enkelt bakke har sit eget certifikat ift. bæredygtighed og fremstilling.

Bakkens design er inspireret fra skroget på de gamle vikingeskibe. Det er meningen at designet skal flyde på bordet som skibene flød på vandet.

Navnet Hermod stammer fra den nordiske mytologi. Hermod var en af aserne og Odins søn. Hermod var budbringer og han var derfor oplagt valg, da bakkens opgave er at “levere”. Grunden til Underflod arbejder med navne fra nordisk mytologi er at det associerer med danskernes traditioner, hvilket vi vægter højt hos Underflod.

Designet er af Mads og Emil Maegaard Jørgensen, som er iværksættere der brænder for genanvendelse og dansk design og produktion. Lokal produktion i Middelfart.

Vægt 2,660 kg
Størrelse 40 × 40 × 15 cm
Varenummer:
909500
Produktkategorier: Tag:
Hurtig levering: 2-5 dage

 Billig fragt: Fra 45 kr.

 Telefon: +45 38 34 33 88

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg hverdagen i en socialøkonomisk håndværkervirksomhed.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.