Webshop

Bordskånere i filt

170,00 kr.

Bordskånere i 3 forskellige farver smukt til alle køkkener.

Ryd
Læs hele produktbeskrivelsen

Bordskånerne (5 stk. pr. pakke) i Feel Good Quality kan bruges enkeltvis eller i sæt lagt op i smukt mønster, så det giver den helt rette borddækning. De smukke bordskånere i filt er i det blødeste uld og derfor skånsom på alle overflader.  Føl dig hensat til nomaderne i Mongoliet.

MONGOLIAN CIRCLES er navnet på vores nye serie af filt produkter. Navnet refererer til det samarbejde vi har med filtproduktion i Mongoliet, hvor medarbejderne er håndværkere med synshandicap.

Ulden fra Mongoliet er særlig lækker og forarbejdningen og indfarvningen er med traditionelle metoder, hvor respekten for ulden, miljøet og arbejdsprocesserne er i højsædet.

De lyse grå, mørke grå, brunelige nuancer er fårenes egne farver, mens farver som lyse blå og mørke blå er indfarve med naturfarver.

I Mongoliet bruges ulden traditionelt til steppe nomadernes telte, til tasker, beklædning og meget andet i boligen og dagliglivet. Designet af MONGOLIAN CIRCLES er skabt af tekstildesigner Dorthe Merete Lykke Jensen og med-designet af håndværkerne i Mongoliet.

Salget af produkterne giver mulighed for at skabe flere arbejdspladser til synshandicappede både i Mongoliet og i Danmark.

  • Varenummer 909930 Lys Blå
  • Varenummer 909931 Mørk Grå
  • Varenummer 909932 Lys Grå
Vægt 0,129 kg
Størrelse 27 × 13,5 × 2 cm
Vælg farve

Grå, Lys blå, Lys grå

Varenummer:
909932 909930 909931
Produktkategorier: Tag:
Hurtig levering: 2-5 dage

 Billig fragt: Fra 45 kr.

 Telefon: +45 38 34 33 88

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg hverdagen i en socialøkonomisk håndværkervirksomhed.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.