Webshop

Spar 46%

H.O.W. Pude – Hvid

695,00 kr.

Unik pude, der vandt Danish Design Award i 2016

Ikke på lager

Læs hele produktbeskrivelsen

De unikke håndvævede puders grafiske mønstre udfordrer øjet og giver samtidig en sanseoplevelse, når man går på opdagelse med fingrene

DU vælger farven – Væveren vælger kombinationen af mønstre ud fra ’værktøjskassen’. Derved får du en helt unik pude, som kun findes i det ene eksemplar

Med andre ord; billederne af puderne her på hjemmesiden viser dig farverne – de 3 puder oven på hinanden i Hvid, viser hvordan de forskellige mønstre kan tage sig ud. Hvis mønstret gerne må være en overraskelse for dig, kan du bestille din pude her på hjemmesiden. Hvis du ønsker selv at vælge både farve og mønster, må vi henvise dig til én af vores detailbutikker.

Hands on Woven puderne er både med-designet og produceret af væverne hos Blindes Arbejde. Hver pude er forsynet med et lille kort, der fortæller dig hvem der har designet og vævet din pude.

Puden er i 100% uld

H.O.W. Puderne er vævet i 100% super 12 måneders lammeuld produceret af Henrichsens Uldspinderi i Skive. Når væverne hos Blindes Arbejde har vævet stoffet, syes det til puder af HKI (Hans Knudsen Instituttet) i København og monteringspuden, der følger med hvert betræk, er fra Ringsted Dun.

Rens anbefales til betrækket i 100% Uld.

Væveafdelingen hos Blindes Arbejde er et af de få tilbageværende produktionssteder af vævede tekstiler i Danmark. Vi håndvæver tekstiler på klassiske skaftevæve og her er løbende produktion af viskestykker og nu også H.O.W. Puder. Derudover væver vi ofte på bestillingsopgaver. Vi har væveproduktion i både København og Aarhus og derud over arbejder et antal vævere som hjemmevævere.

 

Vægt 1,36 kg
Størrelse 51 × 31 × 10 cm
Varenummer:
109022
Produktkategorier:
Hurtig levering: 2-5 dage

 Billig fragt: Fra 45 kr.

 Telefon: +45 38 34 33 88

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg hverdagen i en socialøkonomisk håndværkervirksomhed.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.