Webshop

Mille – Alfons Åbergs veninde

145,00 kr.

Mille er en god legekammerat og der mange historier med Alfons og Mille.  Det er hyggeligt at have Mille og Alfons sammen, så kan man selv finde på nye lege og eventyr.

Tilgængelig som restordre

Læs hele produktbeskrivelsen

Alfons Åberg er en figur og hovedperson i en serie børnebøger skrevet og illustreret af Gunilla Bergstöm. Alfons Åbergs veninde er Mille, som han leger med i børnehaven og senere i skolen.

Historien om Alfons Åberg handler om en lille ganske almindelig dreng, som bor sammen med sin far Bertil, i en lejlighed i en svensk by. Børn have glæde af at høre Alfons Åberg-historier fra 2-3 år og frem til skolealderen.

Mille og Alfons leger mange forskellige ting, bl.a. med en hytte i træet. Når Alfons og Mille leger sammen bliver Alfons nogle gange drillet fordi han leger med piger, men det tager han sig ikke af. Mille er her en bamse/dukke som kan leges med, kramme og hygge med. Højden/længden er 16 cm.

Vi har et flere årigt samarbejde med Teddykompagniet i Sverige, som fremstiller dukkerne/bamserne, særligt fordi de støtter børn der har det svært gennem flere forskellige fonde.

Dukken/bamsen kan vaskes ved 40 C.

Vægt 0,145 kg
Størrelse 15 × 8 × 4 cm
Varenummer:
901715
Produktkategorier: Tags:

Hurtig levering: 2-5 dage

 Billig fragt: Fra 45 kr.

 Telefon: +45 38 34 33 88

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg hverdagen i en socialøkonomisk håndværkervirksomhed.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.