Webshop

Opvaskebørste – Til det Grove

135,00 kr.

Opvaskebørste til det grove i høj kvalitet og med lang holdbarhed. Skaftet er fremstillet af bæredygtigt PEFC-mærket bøgetræ, der er behandlet med bivoks. Børsten er håndbundet af medarbejdere hos Blindes Arbejde.

Ryd
Læs hele produktbeskrivelsen

Opvaskebørste til det grove i høj kvalitet og med lang holdbarhed. Skaftet er fremstillet af bæredygtigt bøgetræ, der er behandlet med bivoks. Børsten er håndbundet af medarbejdere hos Blindes Arbejde.

Vælg, hvor stive og kraftige børsterne skal være. De mørke fibre er arenga, der egner sig til grov rengøring af fx gryder og pander. De lysere børster er fremstillet af blandede hårfibre, der stadig er grove, men lidt blødere end arenga.

Varenummer 104532 – Arenga (mørk med kraftige og stive plantefibre)
Varenummer 100588 – Blandede hårfibre (hestehår og kokos) er udgået og erstattes af varenummer 100788 i tampico fiber – stort svaj i træet

Skaftet er 25 cm langt og fremstillet af bæredygtigt PEFC-mærket bøgetræ. Træet er behandlet med rent bivoks, for at beskytte træet og forøge levetiden.
Hårene er dyrelægekontrolleret hestehår, og fibrene stammer fra naturprodukter som arenga og kokos, og børsterne er håndbundne af medarbejdere hos Blindes Arbejde.

Når du køber varer fremstillet af Blindes Arbejde får du god kvalitet og godt håndværk. Samtidig er du med til at støtte ansvarlig produktion og bæredygtighed både i valg af produkter og ved at skabe arbejdspladser til mennesker, der er blinde og svagsynede.

 

Generelt om vedligeholdelse – gode råd til at forlænge livet på børster:
– Hæng børster op, så hårene ikke bliver trykket flade. Børster af træ bør hænges til tørre
– Børster af træ bør ikke kommes i opvaskemaskine
– Fladtrykte eller sammenfiltrede hår/fibre kan rettes op ved at frisere dem med en gaffel
– Meget fedtede børstehår kan skylles over med kogende vand eller lægges i blød i sæbevand

Vægt 0,040 kg
Størrelse N/A
Varenummer:
104532
Produktkategorier: Tag:
Hurtig levering: 2-5 dage

 Billig fragt: Fra 45 kr.

 Telefon: +45 38 34 33 88

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg hverdagen i en socialøkonomisk håndværkervirksomhed.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.