Webshop

Opvaskebørster – ergonomisk til hånden

160,00 kr.

Opvaskebørsterne med godt greb, som er lille og handy, til både opvaske og andre vaskeopgaver i hjemmet. Skaftet er fremstillet af bæredygtigt PEFC-mærket bøgetræ, der er behandlet med linolie. Børsten er håndbundet af medarbejdere hos Blindes Arbejde.

Ryd
Læs hele produktbeskrivelsen

Opvaskebørsten der er med et rundt håndtag kan være god at holde på og den kan “stå” selv.

Vi har lavet 2 modeller, som henholdsvis er til almindelig opvask i hestehår og til det lidt grove med arenga plantefibre. Børsten i hestehår er også afprøves som anvendelig til vaske af vinduer og den lidt grovere børste er afprøvet til vask af havemøbler.

Skaftet er fremstillet af bøgetræ, som er PEFC mærket og behandlet med linolie.  Børsten er håndbundet af medarbejdere hos Blindes Arbejde.

Vælg, hvor stive og kraftige børsterne skal være. De mørke fibre er arenga, der egner sig til grov rengøring af fx gryder og pander.

Varenummer 100590 – hestehår sorte
Varenummer 100591 – arenga plantefibre

Når du køber varer fremstillet af Blindes Arbejde får du god kvalitet og godt håndværk. Samtidig er du med til at støtte ansvarlig produktion og bæredygtighed både i valg af produkter og ved at skabe arbejdspladser til mennesker, der er blinde og svagsynede.

 

Vægt 0,100 kg
Størrelse N/A
Varenummer:
100590 100591
Produktkategorier: Tag:
Hurtig levering: 2-5 dage

 Billig fragt: Fra 45 kr.

 Telefon: +45 38 34 33 88

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg hverdagen i en socialøkonomisk håndværkervirksomhed.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.