Webshop

Sæbemagnet – til din håndsæbe

110,00 kr.

Soapi – sæbemagneter til montering på lodret og glat overflade

Ryd
Læs hele produktbeskrivelsen

Soapi er en magnet, som du kan hænge den faste sæbe på. Den fungerer i princippet på samme måde, som de sæbemagneter, som hang i ethvert hjem i halvfjerdserne og firserne, men som siden blev en sjældenhed. Nu er den på vej ind igen, og med denne magnet er du desuden med til at reducere mængden af plasitik i havene.

Soapi er et projekt, som er startet i Berlin af et par unge, idealistiske mennesker med et brændende ønske om at gøre noget positivt for havmiljøet. I havene omkring os flyder gamle fiskenet, sejl og andet maritimt affald, som både forurener havet og er til skade for livet på havbunden. Det maritime affald indsamles i Nordjylland, hvor det laves til pellets, som sendes til Berlin, hvor det støbes til sæbemagneter.

Sådan virker Soapi
Sæbemagneteten sættes på en glat, lodret overflade. Det kan for eksempel være på en af fliserne på væggen over håndvasken, på selve håndvasken eller i brusenichen. For at sæbe skal kunne sidde fast på magneten, skal du klemme en kapsel ned i sæben. Du kan genbruge en kapsel fra en øl eller sodavand flaske. Denne kapsel medfølger ikke, når man køber Soapi’en. Derefter kan du sætte sæben på magneten.

Når du skal sætte Soapi’en på væggen, trækker du blot en strimmel af klæbematerialet på bagsiden, og sætter den på væggen eller på vasken. Den skal nok blive siddende. Magneten i Soapi’en er kraftig. Kraftig nok til at kunne holde et stort stykke sæbe, uden at det falder ned.

Godt alternativ til sæbeskål
Med en Soapi sæbemagnet hænger sæben frit, og holder sig på den måde tør. Det forlænger sæbens holdbarhed, og du slipper for at sæben bliver fedtet og blød.

Produktet er ikke fremstillet af Blindes arbejde, men vi støtter indsatser for bedre havmiljø og genbrug af metalkapsler.

Vægt N/A
Størrelse N/A
Vælg farve

Fersken, Gul, Lys blå, Mynte

Varenummer:
902955 902956 902958 902957
Produktkategorier:
Hurtig levering: 2-5 dage

 Billig fragt: Fra 45 kr.

 Telefon: +45 38 34 33 88

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg hverdagen i en socialøkonomisk håndværkervirksomhed.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.