Webshop

Skoplejesæt i lædertaske sort

1.495,00 kr.

Skopleje kan blive en fornøjelse og let at huske på, når alt du behøver kan stå fremme i en elegant lædertaske. Alt er håndlavet i Danmark.

Varen er på lager

Læs hele produktbeskrivelsen

Skoplejesæt i en elegant lædertaske, som kan stå fremme i entreen eller tages med på rejse, så man altid har sine skopudse børster ved hånden. At pudse sko er med til at bevare dem længere og dermed helt i tråd med vores motto om holdbarhed i generationer.

Der er påsmørebørste og en børste med dobbelt funktion – de lidt hårde tampicofibre, som kan bruges til at få snavs og møg af skoene, samt den bløde del i hestehår, som bruges til at blanke børsten efter læderfedt eller skocreme er smurt på. I taske er der læderfedt med fra NARV, som også er den samarbejdspartner der er med til at sy lædertasken.

NARVs læderfedt indeholder vaseline, vegetabilske olier, marv olie, dansk bivoks og plantesaft. Læderet er  naturgarvet uden kemikalier. Det er overskydende materiale fra møbelproduktion hos Carl Hansen&Søn for at sikre komplet anvendelse af alle materialer og dermed mindskning af affald.

Vores bøgetræ er indkøbt med PEFC certificering og dermed bæredygtigt, dyrehårene er dyrlæge kontrolleret, samt plantefibrene købes ind med FSC mærkning.

Alt er håndlavet.

Vægt 0,670 kg
Størrelse 23,5 × 15 × 9 cm
Varenummer:
250201
Produktkategorier: Tag:
Hurtig levering: 2-5 dage

 Billig fragt: Fra 45 kr.

 Telefon: +45 38 34 33 88

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg hverdagen i en socialøkonomisk håndværkervirksomhed.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.