Webshop

Stempelkande hætte

180,00 kr.

Stempelkande hætter i 2 forskellige farver smukt til alle køkkener.

Ryd
Læs hele produktbeskrivelsen

Stempelkande hætte i Feel Good Quality kan holde kaffen varm og samtidigt give et nyt udtryk til stempelkanden (alm. bodum kande eller lignede). Føl dig hensat til nomaderne i Mongoliet.

MONGOLIAN CIRCLES er navnet på vores nye serie af filt produkter. Navnet refererer til det samarbejde vi har med filtproduktion i Mongoliet, hvor medarbejderne er håndværkere med synshandicap.

Ulden fra Mongoliet er særlig lækker og forarbejdningen og indfarvningen er med traditionelle metoder, hvor respekten for ulden, miljøet og arbejdsprocesserne er i højsædet.

De lyse grå, mørke grå, brunelige nuancer er fårenes egne farver, mens farver som lyse blå og mørke blå er indfarve med naturfarver.

I Mongoliet bruges ulden traditionelt til steppe nomadernes telte, til tasker, beklædning og meget andet i boligen og dagliglivet. Designet af MONGOLIAN CIRCLES er skabt af tekstildesigner Dorthe Merete Lykke Jensen og med-designet af håndværkerne i Mongoliet.

Salget af produkterne giver mulighed for at skabe flere arbejdspladser til synshandicappede både i Mongoliet og i Danmark.

  • Varenummer 909910 Lys Blå
  • Varenummer 909912 Lys Grå
Vægt 0,129 kg
Størrelse 27 × 13,5 × 2 cm
Vælg farve

Grå, Lys blå, Lys grå

Varenummer:
909910 909912
Produktkategorier: Tag:
Hurtig levering: 2-5 dage

 Billig fragt: Fra 45 kr.

 Telefon: +45 38 34 33 88

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg hverdagen i en socialøkonomisk håndværkervirksomhed.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.