Vi går mod lysere tider

Vi går mod lysere tider

Vidste du at Fonden Blindes Arbejde i år har kunne genansætte og ny ansætte personer med synshandicap på trods af at året har været meget anderledes end alle andre år. Der har været perioder i år, hvor det så meget dystert ud, da vi skulle lukke vores butikker i foråret og der har været mange restriktioner. Det har betydet at flere medarbejdere, der er sårbare på grund af kroniske sygdomme, har måtte være hjemme.

I fleksjob har vi kunne øge med 3 medarbejdere med synshandicap, hvoraf 1 var en genansættelse.  Vi har kunne ansætte 2 mere i fleksjob, som har andre årsager til at være i fleksjob. Vi har også kunne ansætte 3 i ordinære stillinger, hvoraf en stilling er for de helt unge i fritidsjob. Særligt fritidsjob til unge med synshandicap er vigtigt for os at kunne bidrage med, da der er meget få mulige jobs for de unge fra 16 – 17 år og frem til 25 år, mens de er studerende.

I samarbejde med flere kommuner har vi også kunne byde velkommen til 7 nye medarbejdere  i beskyttet beskæftigelse alle personer med synshandicap. Det er en stor glæde, at der har været muligheder for at øge samarbejdet med kommunerne, så flere kan få et meningsfuldt arbejdsindhold og hverdag, der er præget af godt kollegaskab.

Vi har kunne holde fast i produktionen og har oplevet god opbakning fra vores samarbejdspartnere, der har sikret kontinuerlig ordrer på vores håndværk. Vi er taknemmelige for samarbejdet med Skagerak, Soft Gallery, AF AGGER, Carl Hansen&Søn og mange andre gode virksomheder der er optaget af håndværkskvalitet og bæredygtighed på forskellig måde.

Flere af vores forhandlere har fortsat deres samarbejde med os og det er lykkes at udvide med nye aftaler. Nye samarbejder med netværket GoGreenDenmark og deltagelse i MUJI Community Market er med til at give nye relationer og oplevelser for kendskabet til os. Vi vil gerne brede kendskabet til det gode kvalitetshåndværk ud, fordi vi mener at det er med til at give nye vinkler til samfundssind og bæredygtighed.

Det har været særligt positivt, at vi her sidst på året i samarbejde med KFUM Soldatermission i Fredericia, har kunne åbne et nyt værksted til gavn for borgere med synshandicap i Fredericia. I det nye år håber vi netop på at dette kan udvikle sig til at give jobs til flere.

Vi går mod lysere tider og håber på at kunne beskæftige endnu flere i 2021, helt i tråd med vores mission.

Mange ønsker til alle om et udviklende, jobskabende og lykkebringende NYTÅR.Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg hverdagen i en socialøkonomisk håndværkervirksomhed.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.