Webshop

Ungt par ser på børster

Velkommen til vores webshop

I vores webshop kan du gå på oplevelse i en verden af godt håndværk, produceret af blinde og svagsynede. Det er vigtigt at pointere, at alle køb gennem Blindes Arbejde støtter op om at skabe beskæftigelse til blinde og svagsynede.

Gå på opdagelse i en verden af håndværk

Vi har en række standard produkter, som aldrig går af mode. Som opvaskebørsten, grøntsagsbørsten, brødkurven, gadekosten og de håndvævede viskestykker.

Der er mange gode standardprodukter, som vi ved bliver værdsat og kan købes både her og i en af vores 5 butikker. Til dig selv eller til gave.

Der kommer også nye produkter til med nye designs, materialer og til nye funktioner. De seneste produkter er computerbørsten og vores nye tekstiler til interiørpuder.

Alt du har brug for til hjemmet

Finder du ikke dine favoritprodukter så kontakt os gerne, og vi vil undersøge muligheden for at lave det, som du søger indenfor vores håndværksområder.

Vi kan også tilbyde andre produkter, som i fin balance supplerer vores egne og skaber en helhed. De fremstilles af udvalgte samarbejdspartnere, og dette fremgår af teksten ved hvert produkt.

Når du handler her på netbutikken, så har du selvfølgelig både fortrydelsesret og reklamationsret.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg hverdagen i en socialøkonomisk håndværkervirksomhed.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.