ZOO og Akvarier – vigtigt til formidling af vores fælles planet og dyrearter

ZOO og Akvarier – vigtigt til formidling af vores fælles planet og dyrearter

Vi er MEGET optaget af miljø og dermed også af hvordan vi i Danmark kan formidle viden, oplevelser og indsigt i det dyreliv der er på vores planet. Det gælder jo både alle de store og små dyr på landjorden og i vores oceaner, samt indre farvande. Når der i denne tid kommer pres på vores skønne zoologiske haver og akvarier, så er det ekstra vigtigt at medvirke til hvordan vi bevarer disse steder med så stor diversitet og mangfoldighed blandt dyrene.

Vi håber at mange vil støtte op om ZOO og Den Blå Planet, samt øvrige zoologiske haver og dyreparker, samt akvarier.

Gennem mange år har vi haft gode samarbejder med disse steder og kunne levere gode koste og børster til stalde, dyreholdet, rensning af akvarierne og andre special opgaver til bl.a. tropehuset.

Når vi anvender materialer i vores produktion der er plante- og dyrebasseret – træ, plantefibre og dyrehår, så er det fordi det fungere og er langtidsholdbart, men også fordi vi er optaget af at gøre meget med måde og ikke overforbruge ressourcer. Det er vigtigt at vi anvender naturens ressourcer forsvarligt og forståelse for dyreliv og planter gives jo gennem formidlingen i vores zoologiske haver og akvarier.Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg hverdagen i en socialøkonomisk håndværkervirksomhed.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.