Brænder du for socialøkonomi – Jobmulighed i afdelingen Horsens/Fredericia

Brænder du for socialøkonomi – Jobmulighed i afdelingen Horsens/Fredericia

Vi søger en ny daglig leder til vores butik og værksted i Horsens og værksted i Fredericia, da vores nuværende leder har valgt, efter flere gode år hos os, at omlægge sit arbejdsliv. Det betyder at vi nu meget gerne vil tilbyde  jobbet til en ny leder, der er interesseret i socialøkonomi og arbejdet med både salg og produktion af kvalitetsprodukter, herunder netop at styrke vores “ansigt udad til” lokalt. At medvirke til sammen med medarbejderne at skabe mere synlighed overfor kunder og kommunale samarbejdspartnere, samt partnerskaber i lokalt erhverv og turisme.

Der er en god variation af opgaver i en socialøkonomisk virksomhed, som har et formål med at skabe beskæftigelse og job for personer med synshandicap ved bl.a. at have salg til både detail og erhverv, samt arbejdet med håndværk, hvor der er fokus på bæredygtige materialer og lang holdbarhed, så det taler ind i ansvarlig produktion (FN mål 12). Vi arbejder med grundlag i flere FN mål – bl.a. FN mål 8 – anstændige job og FN mål 10 – mindre ulighed, samt FN mål 17 – partnerskaber.

Du er god til at optimere den daglige drift, ved selv at være med til at vise vejen, gennem det praktiske arbejde og en styrkebaseret ledelsestilgang. Du har kendskab og interesse i at arbejde med sociale metoder og tilgange ift. medarbejdere i tilbud efter Serviceloven og Lov om aktiv beskæftigelsesindsats.

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, så ring eller skriv til direktør Kristin Espedal, tlf. 38380025, e-mail ke@blindes-arbejde.dk , så kan hun sende hele stillingsopslaget, samt uddybe stillingens indhold.

Ansøgningsfrist er d.20.8. Ansøgning, CV, samt evt. bilag sendes til ba@blindes-arbejde.dk.  Der er planlagt ansættelsessamtaler d.27.8. og 28.8. Stillingen ønskes besat 1.9. eller hurtigst muligt herefter.Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg hverdagen i en socialøkonomisk håndværkervirksomhed.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.