Ønsker glædelig jul til alle samarbejdspartnere og kunder

Ønsker glædelig jul til alle samarbejdspartnere og kunder

Vi takker for et udviklende og spændende 2023.

Vi har haft et godt samarbejde med jobcentre og kommuner alle steder i landet.
Det har betydet flere arbejdsevne afklaringer af personer med synshandicap til nye muligheder for job indenfor fleksjob området. Samarbejdet med socialforvaltninger omkring borgere visiteret til beskyttet beskæftigelse har givet  borgere ny start hos os.

Vi blev verificeret af SEWF – Social Enterprise World Forum med et certificering.
For andet 2 i træk er vi blevet anerkendte internationalt at vi er en socialøkonomisk virksomhed.

Nyt butiksdesign
Vi genåbnede vores butik i Århus i nye lokaler i Frederiksgade 74. Vi fik renoveret vores butik i Valkendorfsgade 3 i København. Begge steder efter et nyt butiksdesign koncept udarbejdet af KIND design Agency. Det gør vi  særligt for at vores kunder skal få en god oplevelse, når de kommer ind i vores butikker. Vi har samtidigt haft fokus at skabe endnu bedre rammer for vores medarbejdere i butiksfaget. Det gælder både medarbejdere i fleksjob, medarbejdere i tilbud efter serviceloven og når praktikanter med synshandicap skal prøve butiksfaget.

Vores samarbejde med en række erhvervskunder har også været meget givende og udviklende.
Vi kan nævne samarbejdet om vinylbørster til B&O. Børster til “Care”, samt Vent Stool og Bench for Skagerak/Fritz Hansen. Vi har indgået prototypesamarbejder med designere og iværksættere.  Vores fortsatte samarbejde med alle vores skønne forhandlere, hestesportsklubber og stutterier, samt mange flere giver stabile partnerskaber. Vi samarbejder dermed både indenfor børste/koste faget, stoleflet for både erhverv og private, samt vævede tekstiler. Vi samarbejder om restmaterialer, overskydende materialer, genanvendelse af materialer for at tage hensyn til miljøet. Det har vi udfoldet med både Elis Vaskeri, Carl Hansen&Søn, m.fl. Vi deltaget i Innovationskraft projektet Design, Mode og Møbler via Det Kongelige Akademis Materiale Hub til ny inspiration.

Vi har fortsat medlemskaber hos Sociale Entreprenører, Go Green Danmark, Selveje Danmark, m.fl.

Vi siger TAK for 2023 til alle vi har samarbejdet med omkring FN’s verdens mål 8, 12 og 17. Vi ser frem til fortsatte gode samarbejder i 2024, hvor vi kan fejre 95 års jubilæum.Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg hverdagen i en socialøkonomisk håndværkervirksomhed.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.