Designere & Brands

header-20

Designere & Brands

Designs handler om at skabe ny værdi for vores kunder i kombination med at vi bruger håndværkets fulde potentiale hos vores håndværkerne. Det betyder, at vi anerkender det håndværkeren kan, og forstærker og udvikler egenskaber og kompetencer gennem designprocesser. På den måde bliver det mere end visuelt design – men også et livsdesign – som går igen i generationer. Vi samarbejder med flere forskellige faggrupper og dygtige designere inden for forskellige områder.

Lars Vejen

Lars Vejen
 | Arkitekt & Designer
Han designede det funktionelle smykke HAIRY til et særligt samarbejdsprojekt for danske og japanske håndværkere – et projekt som fejrede 150 års handels- og designudveksling mellem Danmark og Japan. Det medførte udstillinger i Kyoto, Japan og København – se mere om HAIRY-smykket her.

Rosa Tolnov Clausen


Rosa Tolnov Clausen
 | Tekstildesigner
Hun har udviklet pudetekstilbrandet H.O.W. – Handsonwoven. Hun opfandt og udviklede konceptet med-design, hvor synshandicappede vævere bliver med-designere hver gang de væver et tekstil til en pude. Konceptet er et sæt af vævemønstre, som væverne kombinerer på forskellige måder og selv tager beslutninger omkring, og der er altid kontrast mellem farverne på en bundfarve af sort. Brandet vandt en Danish Design Award i Feel Good kategorien i 2016, og du kan se mere på www.handsonwoven.dk.

Designkonceptet har været på udstilling i Seoul i 2016, Berlin og Bremen i 2017 og Struer Museum i 2018, og vi væver fortsat puderne til salg, både for private og erhverv.

Chris Liljenberg Halstrøm

Chris Liljenberg Halstrøm | Arkitekt & designer
Hun er skaberen af Vent Stool og Vent Bench, som er designet til SKAGERAK. Taburetten’s og bænken’s sæde bliver flettet hos os. Vi arbejdede tæt sammen med Chris under udviklingen af prototypen, og design og håndværk smeltede på den måde sammen til et stærkt og smukt produkt. Samarbejdet med Vent Stool begyndte i 2017. Se video.

Søren Rose Studio

Søren Rose Studio |
 Studio Design
Søren Rose Studio står bag et nyt design af fejekost og børste, hvor fokus ligger på at kombinere godt håndværk med lokalforankret samarbejde. Vi har sat fokus på at få både træ og metal fra danske samarbejdspartnere. Det er et minimalistisk og funktionelt udtryk, som hylder materialernes renhed.

Samarbejdet har været et par år, og i 2019 kommer det første produkt på markedet gennem et kickstarterprojekt. Der bliver i første omgang produceret 100 stk. til salg i kickstarterprojektet, og vi forventer at sætte den næste produktion i gang senere i 2019.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg hverdagen i en socialøkonomisk håndværkervirksomhed.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.