Partnerskaber

header-25

Partnerskaber

Vi arbejder med flere former for partnerskaber, som alle har deres særlige betydning for vores rolle som leverandør af højkvalitetsprodukter og som væsentlig social samfundsaktør.

Samarbejde om produkter

Vi er eksempelvis underleverandør til Skagerak med Vent Stool og Bench, og vi fremstiller en klatrebørste til Nature Climbing, hvor vi også medvirkede i produktudviklingen og vi har i 2018 taget en klassisk specialbørste ind i sortimentet til Skorstensfejerlauget. Vi har gennem en årrække arbejdet med denne typer af samarbejder, hvoraf nogle er et-årige, mens andre er partnerskab over flere år og på flere måder. I 2021 har vi fået nye samarbejder med Copenhagen Coffee Lab og Byoms, samt udvidet samarbejdet med Skagerak. Vi vil gerne udvide vores partnerskaber med “private label” produkter, da udviklingen af nye produkter og er en berigende udvikling for vores medarbejdere.

Samarbejde om materialer

Vi arbejder f.eks. sammen med Henrichsens Uldspinderi i et CSR-samarbejde og Råvarelageret, som leverer miljørigtigt og bæredygtigt træ fra en tysk producent. Vi kunne også nævne Carl Hansen&Søn, hvor vi modtager reservedele til Y-stolen. Vi har taget recycling vinklen med i et samarbejde med Elis Vaskeri, hvor vi genanvender tekstiler.

Alt sammen ud fra bæredygtige principper, som understøtter vores grundtanke om at genbrug og holdbarhed, være en væsentlig modvægt til brug og smid væk-kulturen. Vi vil tage størst muligt hensyn til miljø og samfund.

Samarbejde med forhandlere

Vi samarbejder med mange forskellige aktører, blandt andet inden for design, kunsthåndværk, livsstil, museer, gårdbutikker, samt forhandlere af hesteudstyr. Vores børster er i øvrigt altid mærket med logo.
I 2020 indledte vi et særligt samarbejde med MUJI i Illum og deres community marked for lokale og bæredygtige brands. Vi har således haft pop-up butik hos dem et par gange.

Samarbejde om CSR

Vi samarbejder med flere forskellige virksomheder, som har CSR som en del af deres virksomhedskultur. Eksempelvis TopDanmark, som har os med på deres interne markedsdage, hvor medarbejderne kan købe vores produkter eller lagersalg.com som kan nævne os, når vi holder outlet.
I 2020 blev vi medlem i GoGreenDanmark, som hele tiden har fokus på hvordan flere virksomheder arbejder med den bæredygtige agenda og hvordan partnerskaber kan skabes.
I 2020 udvidede vi vores samarbejde med Carl Hansen&Søn til at omhandle en Masterclass i stoleflet for vores interne stoleflettere. Det gav læring begge veje – vores håndværkere fik læring om det faglige og Carl Hansen&Søn instruktøren fik læring om synshandicap.

Samarbejde om indkøb

Vi vil gerne bidrage til at arbejdspladser i kommuner, regioner og stat kan styrke deres indkøb med produkter de kan få glæde af gennem flere budgetår. Vi samarbejder med kommuner om samhandelsaftaler og stiller os også til rådighed behov for enkelt køb af specialprodukter på anden måde.

Vi er en åben og transparent virksomhed, og vi vil gerne i dialog med alle som har ideer til nye produkter, nyt CSR-samarbejde, eller helt andre idéer til samarbejde. Tag endelig fat i os og lad os drøfte mulighederne for et samarbejde – om du er en organisation, en kommune eller en virksomhed.

Samarbejde om oplevelser

Der er mange måder at få oplevelser på, når man handler er få et lidt større indblik i hvordan produkterne bliver fremstillet og hvem der gør det. Vi vil gerne åbne op, så man kan opleve vores håndværk, komme bag “butikken” op opleve hvordan vi arbejde med socialøkonomi.

Vi samarbejder gerne med dele af oplevelsesindustrien omkring disse ting og er glad for at vi i flere år. Det er de lokale “Visit byen” kontorer i de byer, hvor vi har butikker, således samarbejder vi i Horsens med Visit Kystlandet.
Vi deltager også gerne med vores håndværk på museer, markeder og i andre relevante sammenhænge.
Skoler har i flere år benyttet sig af inspirationsdage til deres fag “Håndværk og Design” for 6.klasser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg hverdagen i en socialøkonomisk håndværkervirksomhed.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.