Webshop

Badesæt – Børste og Natursæbe

310,00 kr.

Et lækkert badebørstesæt der renser i bund og sætter gang i blodcirkulationen. Ligger godt i hånden og når helt om på ryggen uden problemer.

Varen er på lager

Læs hele produktbeskrivelsen

Badesæt – Børste og Natursæbe består at en smuk og praktisk lang badebørste med hestehår en lækker natursæbe.

Størrelse: Børsten er 39 cm lang, ideel for nem håndtering og effektiv brug.

Brug og Vedligeholdelse:

Du kan få renset huden ekstra godt, stimulere blodcirkulationen og nå rundt på hele kroppen. Badebørstens længde gør at den er nem at skrubbe med på ryggen, så man kan nå hele vejen rundt.

Børsten kan bruges både til tørbørstning og i badet.

Efter brug anbefales det at slå vandet godt af børsten og lade den stå på højkant eller hænge den, så vandet løber væk fra træet, som gerne skal tørre op efter brug.

Vores Sortiment og Produktion:

Denne badebørste er en del af vores nøje udvalgte sortiment af rengøringsprodukter produceret af os, som alle er fremstillet med fokus på kvalitet og bæredygtighed.

Se flere af vores badebørster her.

Certificeringer og sociale mission:

Vores badebørster er ikke blot effektive rengøringsværktøjer, de repræsenterer også kvalitetshåndværk og socialt ansvar.

Vores badebørster er skabt med omhu og præcision af dygtige håndværkere med synshandicap i Danmark. Vores virksomhed er en socialøkonomisk virksomhed, og vores mission er at fremme inklusion og skabe meningsfulde beskæftigelsesmuligheder for personer med forskellige evner.

Når du vælger vores badesæt, vælger du ikke kun kvalitetshåndværk, men også en mulighed for at støtte vores sociale mission. Vores dygtige håndværkere bruger deres sanser og erfaring til at skabe badebørster, der ikke kun er effektive, men også holdbare og smukt udformede.

Vi er stolte af at levere badebørster, der ikke kun er et kvalitetsværktøj til rengøring, men også en måde at støtte inklusion og kvalitetshåndværk på. Vælg vores badesæt, og oplev forskellen, når kvalitet og socialt ansvar går hånd i hånd.

Køb vores Badesæt – Børste og Natursæbe, nu!

Vægt 0,381 kg
Størrelse 39 × 6 × 4 cm
Varenummer:
209017
Produktkategorier: Tags:

Hurtig levering: 2-5 dage

 Billig fragt: Fra 45 kr.

 Telefon: +45 38 34 33 88

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg hverdagen i en socialøkonomisk håndværkervirksomhed.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.