Webshop

Honningslynge

65,00 kr.

Honningslynge i oliventræ.

Varen er på lager

Læs hele produktbeskrivelsen

Honningslyngen i oliventræ er næsten uundværlig, når der skal serveres dejlig flydende honning.

Træsort, der er ualmindelig holdbar og yderst behagelig i brug. Oliventræ giver som oftest en særlig fornemmelse af kontakt med madvarerne. Samtidig smukt. Træets farve er gyldent med variationer i lyse eller mørke toner.

Træerne er omkring 250 år, før de bruges til køkkenting. De udvælges nøje af staten i Tunesien, ud fra omtanke for naturen. Et bæredygtigt materiale. Ved dyrkning er der ikke brugt sprøjtegifte eller anden kemi. Alle vores varer udvindes direkte fra naturen uden nogen behandling udover håndkraft og maskinelt arbejde.

Hvad kan træet tåle? Kogende vand samt sæbe.  Undlad opvaskemaskine. Oliventræ har en unik evne til selvrensning og er antibakterielt i sin natur.

Vedligeholdelse: Det er nemt at vedligeholde køkkenting i oliventræ. Brug madolie, gerne olivenolie, når træet bliver tørt eller farverne bliver svagere. Det afhænger af brugen, hvor tit du skal give træet olie. Jo oftere det bliver vasket op, desto oftere vil det have glæde af olie. Olie er ikke et “must”, idet træet sagtens kan trives uden tilførsel af olie, i så fald skal man regne med en blegere farve på træet.

Fremstillet hos samarbejdspartner.

Vægt 0,15 kg
Størrelse 10 × 3 × 0,5 cm
Varenummer:
907610
Produktkategorier: Tag:
Hurtig levering: 2-5 dage

 Billig fragt: Fra 45 kr.

 Telefon: +45 38 34 33 88

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg hverdagen i en socialøkonomisk håndværkervirksomhed.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.