Webshop

Karklude – 3 stk. i bundt.

105,00 kr.

Holdbare og praktiske strikkede karklude i økologisk kvalitet.

Ryd
Læs hele produktbeskrivelsen

Karklude i strikket bomuld i bundt med 3 stk. Alle karklude er udført i Oeko-tex eller økologisk kvalitet, både garn, indfarvning og produktionsproces er certificeret. Karkludene kan vaskes på 60 C. Karkludene er holdbare i lang tid og kan vaskes igen og igen uden effektiviteten i sugeevne og funktion ændres.

Karkludene fås i praktiske og flotte farver, så de passer ind i alle køkkener og husholdninger. Der er både bundterne i sort, rød og gråmeleret, hvor alle karklude i samme bundt har samme farve. Derudover er der de grønlige tonede farver og orange tonede farver, hvor karkludene i et bundt har forskellige farver. Ved forskellige farver har man jo i køkkenet mulighed for at lade en farve anvende til borde og andre køkkenoverflader, mens en anden farve kan være til spækbræt. En anden mulighed er jo netop at have klude der skifter en ny farve hver dag, så med 2 bundter vil man kunne bestemme hvilke farve der er en bestemt ugedag.

Varenummer 900610 – sort
Varenummer 900611- gråmeleret
Varenummer 900612 – grøntonede farver
Varenummer 900613 – rød
Varenummer 900614 – orangetonede farver

Vi har tillige et stort udvalg af de smukke karklude i vores fysiske butikker, så hvis der er en anden farve du ønsker, så tøv ikke med at kontakte os.

Produceret af samarbejdspartner og leverandør Solwang Design, som beskriver følgende: Varerne fremstilles udelukkende i samarbejde med virksomheder med BSCI-certificering (Business Social Compliance Initiative), hvilket er vores sikkerhed for, at alle led i produktionen understøtter bæredygtighed. Vores produkter er absolut fri for mikroplastik og genanvendelige.

Blindes Arbejde og Solwang Design fandt sammen omkring den ansvarlige produktion og hensyn i hele leverandørkæden i midten af 2010’erne og har værnet om samarbejdet lige siden, da begge virksomheder er optaget af flere af de samme værdier.

Vægt N/A
Størrelse N/A
Varenummer:
900613 900610 900611 900612 900614
Produktkategorier: Tag:
Hurtig levering: 2-5 dage

 Billig fragt: Fra 45 kr.

 Telefon: +45 38 34 33 88

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg hverdagen i en socialøkonomisk håndværkervirksomhed.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.