Webshop

Kaffe/te kafferensesæt sort

495,00 kr.

Et smukt, praktisk og funktionelt sæt til at gøre kaffe og te brygningen til en endnu større glæde og oplevelse.

Varen er på lager

Læs hele produktbeskrivelsen

Et lækkert og funktionelt kafferensesæt, når der brygges kaffe og kaffemaskinen, espressoholderen, stempelkanden eller andet omkring kaffebrygning skal rengøres for kafferester og kaffebrygning.

Læderetuiet gør det muligt at hænge sætte op i nærheden af din kaffeplads. Hvis du går all in på kaffe-, te- eller kakao, som barista og vil give dine gæster og besøgende den bedste oplevelse, så kan sættet også være praktisk at hænge i et bælte eller forklæde, så du har det ved hånden.

Læderet er naturgarvet og syet hos NARV i Odense, som vi er gået i partnerskab med. Læderet er af skårede rester fra møbelproduktion hos Carl Hansen&Søn, så vi sikre at alt materiale anvendes og ikke bliver til affald.

Børsterne er i bøgetræ indkøbt med PEFC certificering og hestehårene er dyrlægekontrolleret.

Alt er håndlavet i Danmark.

 

Din partner i effektiv rengøring

Opdag effektiviteten af vores Kaffe/te sæt. Fremstillet med omhu og præcision for fleksible design og holdbare materialer.

Vedligeholdelse og brug

Brug dette sæt til at rengøre for kafferester fra kaffebrygning. Med sin robuste konstruktion og effektive børstehår sikrer den en langvarig og problemfri brug.

Vores sortiment og produktion

Som en del af vores dedikerede sortiment af rengøringsprodukter, fremhæver dette kafferensesæt vores forpligtelse til kvalitet og funktionalitet. Den er fremstillet under ansvarlige forhold, der respekterer både miljøet og arbejdsstyrken.

Se også samme produkt men i farven “Cognac” her.

Se flere af vores rensere m.m. her.

Certificeringer og sociale mission

Når du vælger vores produkter, går du ikke blot efter kvalitetshåndværk, men støtter også vores sociale mission. Vores talentfulde håndværkere bringer deres sanser og erfaring i spil for at skabe produkter, der ikke kun er effektive, men også udstråler holdbarhed og æstetik. Vælg vores produkter, og oplev den unikke fusion af kvalitet og socialt ansvar.

Hver gang du investerer i Fonden Blindes Arbejdes produkter, bidrager du aktivt til vores mål om at skabe en positiv indvirkning på samfundet.

Vægt 0,240 kg
Størrelse 29,5 × 11 × 2 cm
Varenummer:
250203
Produktkategorier: Tags:

Hurtig levering: 2-5 dage

 Billig fragt: Fra 45 kr.

 Telefon: +45 38 34 33 88

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg hverdagen i en socialøkonomisk håndværkervirksomhed.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.