Ny butiksleder i Horsens og flere nye kolleger

Ny butiksleder i Horsens og flere nye kolleger

Vi er så heldige at kunne byde velkommen igen til Kirsten Kjer Falkum, som var med til at starte butikken i Ikast-Brande. Sidste år måtte sige farvel til Kirsten i maj måned og vi måtte lukke butikken i Ikast-Brande. Vi håber nu at vi kan holde på Kirsten i afdelingen i Horsens. Bjarne som har haft butiks ansvar siden butikken åbnede i 2005 er fortsat i afdelingen og vil i den kommende tid koncentrerer sig mere om håndværket stoleflet og indimellem hjælpe i butikken.

Foruden Kirsten har vi haft mulighed for at byde en børstenbinder velkommen retur – Oat Sørensen. Oat blev udlært hos os for nogle år siden via en EGU uddannelse indenfor håndværk og lager. Vi er derfor meget glade for at Oat kommer tilbage i august i et fleksjob.

Aziza Hussein og Iben Bay er begge igang med afklaring til fleksjob og vil efterfølgende forhåbentlig kunne få faste fleksjob stillinger hos os. Lige nu er de i en kombination af minijob stilling og afklaring, da de begge modtager supplerende kontanthjælp.

Annabehl Søndergaard og Dorte Eilenberger har vi sagt velkommen til her i sommer som værkstedsassistenter, så vi har flere hænder til at flette stolesæder og til at trække koste. De har begge søgt fleksjob hos os og blevet ansat, da vi heldigvis får flere og flere opgaver indenfor netop de 2 håndværk.

Vi har også budt velkommen til Laura Kristensen og Marianne Tolstrup, der er startet i beskyttet beskæftigelse i Horsens. Laura har været i STU (særlig tilrettelagt ungdomsuddannelse) praktik hos os sidste år og har efter endt uddannelse fået førtidspension med muligheden for at komme i beskyttet beskæftigelse for at have en meningsfuld hverdag både med håndværket og sammen med kollegerne.

Vi tilstræber at skabe flest nye jobs for personer med synshandicap, men samtidigt er vigtigt for os, at arbejde med generel jobskabelse for dem, der har brug for en ny chance i arbejdslivet. Vi har flere ledige stillinger til beskyttet beskæftigelse i vores afdelinger. Ønsker man at høre om mulighederne for dette kan man altid kontakte vores socialrådgiver på telf. 38380028 for afklarende spørgsmål.

Vi medvirker til at afklare til fleksjob og kan i nogle tilfælde også tilbyde efterfølgende stillinger i kortere eller længere ansættelser.

 

 Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg hverdagen i en socialøkonomisk håndværkervirksomhed.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.