Blogs

Jubilæums år - 90 år som socialøkonomisk virksomhed

Håndværker

Missionen for at skabe meningsfuld beskæftigelse for blinde og svagsynede har været gennemgående i 90 år. Kombinationen af håndværk med kvalitet og gode materialer, samt salget til private forbrugere og erhvervslivet har været det bærende forretningskoncept. Samarbejdet med kommunale indsatser, jobskabelse og uddannelse har skiftet gennem tiderne, som forskellige paradigmer og reformer har været gældende for beskæftigelsesindsatser.

ER DU VORES NYE SOCIALRÅDGIVER?

Udlærte børstenbindere i Århus

Social & Job hos Fonden Blindes Arbejde søger socialrådgiver.

Blindes Arbejde er en socialøkonomisk virksomhed med et dagligt fokus på medarbejdernes kompetencer inden for håndværk, design, produktion, lager og salg.

 Fondens centrale formål er jobskabelse til blinde og svagsynede, således at kompetencer og ressourcer anvendes bedst muligt gennem en ansvarlig rummelighed.

Nomineret til Social Entrepreneur of the Year 2018

EOY 2018

I sidste uge deltog bestyrelsesformand John Heilbrunn og direktør Kristin Espedal i Ernst&Youngs Award afholdese indenfor Danmarks bedste vækstskabere. Der var 13 nominerede sociale entreprenører og 3 finalister. Det blev Specialisterne ApS, der vandt kategorien og det er meget velfortjent, idet de virkelig har formået at sætte autisme som diagnose = særlige kompetencer. I alt har EY gennemgået over 1600 virksomheder i DK, som alle levede op til adgangskriterierne til en af de mange kategorier.

Sider

Abonnér på RSS - blogs